glavniBanner
second_button second_button second_button second_button second_button second_button second_button second_button second_button

 

Homepage Übersetzung  

balkan migranti777 erdogan7
sednica ebrd vucic-kirhbaum ekologija noc-muzeja-7 bertomeu

Second Second Second Second Second Second Second Second

Tijana Bogdanović bronzana na EP u Kazanju  

izvor: agencije  foto:                                                                                                              11.05.2018

bogdanovic

Srpska reprezentativka u tekvondou Tijana Bogdanović osvojila je danas bronzanu medalju na Evropskom prvenstvu u ruskom Kazanju u kategoriji do 53 kilograma.

Bogdanovićeva je na putu do pobedila Slovenku Anu Petrušić i Madjaricu Lucu Patakfalvi, dok je u meču koji je vodio u finale izgubila od Ruskinje Tatjane Kudašove sa 15:14.

"Srećna sam zbog ove medalje, najpre zato sto sam se lepo osećala u borbama, dala sve od sebe i slušala trenera. Nema razloga da budem nezadovoljna što je samo bronza, a ne zlato. Nadam se da će ova medalja motivisati ostatak tima u nastavku takmičenja", rekla je Bogdanovićeva.

Trener Dragan Jović nije krio zadovoljstvo ostvarenim rezultatom.

"Osvojili smo prvu medalju. To je sada najvažnije. Trebalo bi da pokrene i ostatak ekipe i ako bude sve kako treba, da na kraju Evropskog prvenstva imamo bolji učinak od jedne bronze", rekao je Jović.

"Tijana je bila izvanredna u polufinalu. Izgubila je 15:14 od prvog nosioca, domaćina Ruskinje. Treba istaći da je Tijani ovo prvo Evropsko prvenstvo u ovoj težinskoj kategoriji i ovo je odlično za njen dalji put ka Tokiju", dodao je on.

Na tatami Sportske hale Bars u Kazanju trećeg takmičarskog dana izlaze Damir Fejzić (do 74 kilograma), Stojan Rabijac (do 80 kg), Nadja Savković (do 62 kg) i Iris Jović Vujaković (do 67 kg).

 

 

Kosovskim karatistima nije dozvoljen ulaz u Srbiju

Evropska atletika više puta upozorila Beogradski maraton zbog dugova

Matošević i Ivanovski pobednici polumaratonske trke

Beograd spreman za maraton: Rekordnih 7.300 trkača

Srbija bez medalje: Italijanima bronza u Rijeci

Srpski sportisti u nezavidnom položaju zbog mogućih susreta s kolegama sa Kosova

VK Partizan preti  gašenje

 

 

 

second_buttonsecond_buttonsecond_buttonsecond_buttonsecond_buttonsecond_buttonsecond_buttonsecond_buttonsecond_buttonsecond_buttonsecond_button