glavniBanner
second_button second_button second_button second_button second_button second_button second_button second_button second_button

 

Homepage Übersetzung  

brisel migranti777 erdogan7
vucic55555 inicko besmrtni puk ekologija TESLA3 dusan00

Second Second Second Second Second Second Second Second Second Second Second

Bez istine nema ni pravde!       

izvor: evn  foto: vn                                                                                        11.05..2018.

sednica 
Javno tvrdim da je moj sin mučen i brutalno ubijen, rekao je Davor Dragičević, otac nastradalog Davida Dragičevića, tokom obraćanja na posebnoj sednici u Narodnoj skupštini RS.

- Zahvaljujem se što ste mi omogućili da se ovde borim za pravdu za monstruozno ubistvo mog sina Davida Dragičevića. Mene lično neka slobodno hapse Dragan Lukač, Darko Ćulum, Darko Ilić, ali da ne pomišljaju da diraju nekog od moje porodice ili nekog od članova grupe "Pravda za Davida", rekao je Dragičević u uvodu svog izlaganja.

- Javno tvrdim da je moj sin mučen i ubijen. Ovo tvrdim sa svim dokazima i saznanjima koje sam prikupio. Nadam se da više nikad nijedan roditelj neće izgubiti svoje dete - rekao je Dragičević.

On je ispričao gde je njegov sin bio kobne noći i dodao da je MUP RS mnoge dokaze zloupotrebio. Pozvao je sve nadležne da dokažu da je David bio narkoman i lopov.

- Dokažite to. Ako dokažete odmah idem na Trg da se ubijem. David nije počinio tu krađu i pitam kako je moguće da su kod njega nađeni ti predmeti. Jataci su bili u mojoj kući i sve podmetnuli. David je spušten u Crkvenu. Tražim samo istinu i pravdu, ko je sve umešan u ubistvo - rekao je Davor. On je upitao sve prisutne za koji novac bi prikrili ubistvo?

- Ubili ste mi dušu, moje dete, zatrli ste mi seme moje, ugasili ste mi slavsku sveću, poručio je otac.

Dragan Lukač, ministar unutrašnjih poslova RS, rekao je da odbija sve ijednu navedenu stavku koja je iznesena.

- Sve ovo što smo čuli za mene nije iznenađenje jer je ovo dobro priređen performans koji ide prema meni lično, prema Tužilaštvu, a sve bez ijednog dokaza - rekao je Lukač, te dodao da niko nema pravo da optužuje drugog bez dokaza.

On je dodao da istraga o tragičnoj smrti Davida Dragičevića još traje, te je podsetio da je 198 dokaza, saslušanja, izjava i poligrafskih ispitivanja MUP u izveštaju dostavio nadležnom tužilaštvu.

- Sve se radi u saradnji sa tužilaštvom i ko može od 30 inspektora da sakrije nešto. Istraga nije završena i neće biti dok Tužilaštvo ne kaže šta još treba raditi i utvrditi. Ako bilo ko pokuša nešto da prikrije, pozivam Tužilaštvo i nadležne da odgovorne procesuiraju - rekao je Lukač.

On je istakao da je istina koju je MUP Srpske iznio mnogima teška za prihvatiti, ali da je ona samo jedna. "Bez istine nema pravde", rekao je Lukač.

TUŽILAC: INTENZIVNO RADIMO

Glavni okružni javni tužilac u Banjaluci Želimir Lepir izjavio je da se intenzivno i timski radi na utvrđivanju stvarnih okolnosti u slučaju smrti Davida Dragičevića.

- Za to treba vremena. Garantujem da ćemo sve učiniti i činimo da dođemo do stvarne istine - zaključio je Lepir.

novosti.rs

 

Dodik: Jugoslavija je bila velika greška za srpsko nacionalno pitanje

Da li je dovoljna Inckova zabrinutost zbog huškanja na rat?

Vlada Republike Srpske traži osudu pretnji bošnjačkih političkih lidera

Banjalučka sprega tajkuna i politike

SDS i SzP tvrde da ih vlast prisluškuje!

Opozicionari u jednoj koloni!

Sve bolesti zdravstva u BiH

Policija RS dobila savremeni kamp

Neriješena ubistva podrivaju bezbjednost Banjaluke

Za pobedu potrebno 300.000 glasova

Zdravstveni i penzijski sistem u RS pred kolapsom?

U trci Dodik, Pavić i Đokić!

Ko je RS oteo vojsku?

Dodik pravi Vojsku RS?

 

 

 

second_buttonsecond_buttonsecond_buttonsecond_buttonsecond_buttonsecond_buttonsecond_buttonsecond_buttonsecond_buttonsecond_buttonsecond_button