glavniBanner
second_button second_button second_button second_button second_button second_button second_button second_button second_button

 

Homepage Übersetzung  

brisel samit korupcija eu88_s
izbori1 djaci radanovic antibiotici kapija efes-zvezda

Second Second Second Second Second Second Second Second Second Second Second

  U Beogradu 8. novembra regionalni skup posvećen veštačkoj inteligenciji          

izvor: agencije  foto:                                                                     29.10.2019.

samit

"Wonderland AI Summit" nudi inovativan pristup aktuelnim tendencijama na polju veštačke inteligencije, a učesnici će na više od 20 predavanja i radionica saznati kakva je njihova primena u raznim industrijama.

Događaj će okupiti više od 600 učesnika, skoro 20 govornika uz veliki broj izlaganja, koja će još jednom pokazati, koliko je veštačka inteligencija prisutna u proizvodima, uslugama i navikama iz svakodnevnog života.

„Naša vizija je da 'Wonderland AI Summit' postane jedan od vodećih svetskih događaja posvećen veštačkoj inteligenciji, verujemo da imamo potencijal, dovodimo na prvi događaj svetske eksperte iz vodećih svetskih kompanija koji su voljni da pomognu razvoju AI ekosistema“, rekao je osnivač "6 AI" zajednica u regionu i osnivač Samita, Jovan Stojanović.

Veštačka inteligencija iz perspektive najvećih stručnjaka

U okviru jednodnevne konferencije, prisutni će imati priliku da slušaju neke od najvećih internacionalnih eksperata na polju veštačke inteligencije.

Iz kompanije "Facebook" stiže Višvanat Sivakumar, iz kompanije "Google" dolazi Krzistof Suvada, a o primeni i uticajima veštačke inteligencije na onlajn trgovinu, govoriće Ričard Noks, ispred jedne od najvećih aukcijskih platformi na svetu "eBay-a".

Gledište kompanije „Mercedes Benc“ na potencijale veštačke inteligencije i njene efekte u automobilskoj industriji, preneće Julian Merten.

Poseban pečat događaju pružiće Kristof Velsbah partner u "IBM Ventures" i jedan od najuticajnijih AI investitora današnjice, kao i Sorin Čeran iz kompanije „Hjulet Pakard“.

Učestvuju još, ispred kompanije "Sisiense", Ina Tokareva i Kartik Mutsvamani iz najveće evropske softverske kompanije SAP.

Interaktivan program: stručna predavanja i radionice

"Wonderland AI Summit" sprema program ispunjen predavanjima, diskusijama i radionicama koje imaju za cilj da podstaknu analizu veštačke inteligencije u savremenom kontekstu, kao i diskusije o pravcima njenog budućeg razvoja.

Učesnike očekuju tehnički i biznis orijentisani sadržaji, a u okviru programa će se naći i zvanična "nVidia" radionica.

Program konferencije će okupiti inženjere, direktore, menadžere u IT industriji, kao i sve one koji imaju inovativan i moderan pristup poslovanju koje neizostavno uključuje primenu novih tehnologija.

Samit je deo aktivnosti najveće globalne zajednice posvećene veštačkoj inteligenciji – "City.AI", a njena glavna misija je promocija znanja u oblasti veštačke inteligencije, upoznavanje primera dobre prakse iz celog sveta, kao i podrška inovatorima koji su željni da svoje proizvode u oblasti veštačke inteligencije pokažu svetu.

 

 

Naučnici na tragu uzročnika autoimunih bolesti

Terapija matičnim ćelijama može biti opasna

Matične ćelije - lažna obećanja o večitom zdravlju

Srbija dobija još jedan PET skener

Ilon Mask najavio otvaranje „Tesle“ u Srbiji sledeće godine

VMA otvara centar za tradicionalnu kinesku medicinu

Naučnici zaslužuju više para

Zašto dve godine kasni izgradnja Centra za matične ćelije u Kragujevcu

Srbija u top 50 po bezbednosti i kvalitetu lekova i vakcina

Od 1. januara novi model finansiranja nauke

Dan nauke i Teslin rođendan u kući Kralja Petra

Zelena gerila protiv zelenih kilovata

 

 

 

second_buttonsecond_buttonsecond_buttonsecond_buttonsecond_buttonsecond_buttonsecond_buttonsecond_buttonsecond_buttonsecond_buttonsecond_button