glavniBanner
second_button second_button second_button second_button second_button second_button second_button second_button second_button

 

Homepage Übersetzung  

av888 zastave55 kitarovic
novine brisel romi1 ZG2 stojkovic Sasa Djordjevic

Second Second Second Second Second Second Second Second Second Second Second

 Debi Lazara Bodrože na filmskom marketu u Berlinu

izvor: agencije  foto:                                                           14.02.2018

ederlezi

Oduševljeni smo što ćemo našim kupcima u Berlinu prikazati ovaj moćni, specijalnim efektima nabijen film, rekao je Hamilton i istakao da je Ederlezi rajzing (Ederlezi Rising) inteligentan spoj dva žanra, uzbudljive svemirske avanture i jedinstvene ljubavne priče naglašene izvanrednom slikovnošću.

Lazar Bodroža je svoj debitantski film režirao po scenariju Dimitrija Vojnova zanovanom na pričama Zorana Neškovića, podseća Filmski centar Srbije uz čiju podršku su film producirali Aleksandar Protić i Džonatan Ingliš.

Glavne uloge tumače Sebastijan Kavaca, slovenački glumac poznat po ulozi u seriji Senke nad Balkanom i međunarodna zvezda filmova za odrasle Stoja.

Film će svetsku premijeru imati na Festu, 25. februara u Centru „Sava“.

Ederlezi rajzing se najavljuje kao uzbudljiva naučno-fantastična priča smeštena u blisku budućnost, koja govori o prvoj misiji na Alfa Kentauri multinacionalne „Ederlezi“g korporacije.

Ederlezi“ angažuje Milutina, kosmonauta slovenskog porekla, koji je trening prošao u nanovo formiranom futurističkom Sovjetskom Savezu, a kao družbenicu mu dodeljuje Nimani, ženskog androida programiranog da ispuni sve njegove želje. Pošto mu dosade beskonačne seksualne igre i Nimanino unapred programirano ponašanje, Milutin rešava da ponovo pokrene Nimanin operativni sistem, ali tako da ona funkcioniše samo na osnovu unosa koji su generisani njenim iskustvima sa njim.

Na taj način, pretvara je u nešto najbliže pravoj osobi što android može da postane.

Kompanija "Arclight Films" je jedna od vodećih komapanija za prodaju filmova u svetu. Među filmovima koje nudi nalazi se i Sudar, dobitnik Oskara u kategoriji najboljeg filma, kao i čitav niz poznatih žanrovskih filmova, uključujući oba dela serijala Vučji potok (Wolf Creek).

U ponudi ove kompanije nalaze se novi filmovi glumačkih zvezda kao što su Armi Hamer, Nikolas Kejdž, Džeki Čen, Džet Li, Klajv Oven, Marija Belo, Morgan Friman, Sem Vordington, Danijel Redklif...

"Arclight Films" je nedavno obezbedio prava za dva najnovija filma Pola Šredera (Dog Eat Dog i Iskušenik). Šrederovog Iskušenika (First Reformed), u kojem glume Amanda Sajfred i Itan Hok, beogradska publika će takođe moći da pogleda na predstojećem Festu.

 

 

Miša Janketić : Zlo će opstati dok se svet ne ugasi

Srbija sve bliža filmskim mekama

Otkrivena spomen-ploča Miodragu Petroviću Čkalji

Preminuo glumac Nebojša Glogovac

Kratki vodič kroz 46. Fest

Na 46. Festu 126 filmova, 116 premijera!

Irfan Mensur: Dičim se balkanskim "primitivizmom"

Filip Grbić: Generacija opsednuta novcem i bazanjem po svetu

Novi „Egzitov“ festival: Maratonske žurke na Jahorini

Zavesa na jedno od najboljih izdanja festivala Kustendorf

Izložba dela Petra Lubarde u Andrićgradu

Paolo Sorentino: Volim likove koji su veći od života

„Egzit“ zvanično najbolji evropski festival!

Zijah Sokolović - novi savetnik na daskama SNP

Oaza otpora masovnoj kulturi

 

 

 

second_buttonsecond_buttonsecond_buttonsecond_buttonsecond_buttonsecond_buttonsecond_buttonsecond_buttonsecond_buttonsecond_buttonsecond_button