glavniBanner
second_button second_button second_button second_button second_button second_button second_button second_button second_button

 

Homepage Übersetzung  

eu4 eu777 autoput6
ssta mladi1 knjige mitrovic-7 andrea-lekic tss davis cup

Second Second Second Second Second Second Second Second Second Second Second

  Vučić: Hronično sam bolestan, hvala svima koji su brinuli   

izvor: agencije  foto:                                                                                                                             19.11.2019.

av4444444

Aleksandar Vučić obratio se medijima posle potpisivanja ugovora za izgradnju deonice auto-puta

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prvi put se pojavio u javnosti od kako je izašao iz bolnice i obratio se medijima posle potpisivanja ugovora za izgradnju deonice auto-puta Ruma-Šabac i brze saobraćajnice na deonici Šabac-Loznica.

On je govorio i o svom zdravstvenom stanju, a osvrnuo se i na, kako je rekao, "jezivu kampanju" koja se protiv njega vodi u medijima.

- Vodite hajku po ceo dan, vičete kako ste vi žrtve i meta. Ta perverzna inverzija je fascinantna. Ja vam se zahvaljujem, ali moji zdravstveni problemi nikakve veze sa vama nemaju. To je meni priroda dala, a uz prirodu moja nepažnja i neuzimanje lekova za srce i hipertenziju. Hvala svim ljudima koji su brinuli, nije bila laka ta noć petak na subotu - rekao je on.

Upitan o zdravstvenom stanju, Vučić je odgovorio:

- Biću sasvim otvoren. Ja sam hronično bolestan, drugo su problemi koje sam akutno imao. I danas sam bolestan i pod celodnevnim terapijama.

Predsednik je upitan šta očekuje od Makronovog plana za politiku proširenja EU i da li će biti otvaranja novih poglavlja.

- To zavisi od njih. Kako oni budu odlučili tako će da bude. Ja se najviše radujem rastu srpske ekonomije. Nivo stranih direktnih investicija je veći nego prošle godine, a tada je on bio rekordan. Imamo najveće količine zlata u istoriji Srbije, preko 31 tone ako se ne varam - rekao je Vučić i istakao da ćemo godinu završiti kao najbolji u regionu, ali i u Evropi.

Odgovarajući na pitanje novinara da je predsednik Nezavisnog udruženja novinara Srbije (NUNS) Željko Bodrožić rekao da bi predsednik Vučić trebao da odgovora na pitanja urednika NIN-a, N1, Insajdera i ostalih medija, Vučić je rekao da nikada nije bežao od pitanja.

- Uvek sam spreman da odgovorim na sva pitanja. Ta pitanja mi pružaju priliku da raskrinkam laž političkih protivnika. Nemam bolju priliku da kada izađete sa istinom, omogućite mi prostor da vam direktno pokažem da nemate argumentaciju. Nikada nisam bežao od toga, nisam skrivao teme, odgovarao i sklanjao pod tepih. Iznosio sam istinu i uvek sam pobeđivao bez problema. Rastavljajući na sastavne delove njihove laži, pokazivao sam koliko mi je čista savest i koliko su besmisleni napadi na mene – istakao je Vučić.

 

 

Francuski predlog o širenju EU nailazi na podršku, rasprave tek slede

Srbija otvara još bar jedno poglavlje u pregovorima sa EU

Lončar: Lekari VMA spasili život Vučiću

Završen 50. protest u Beogradu: Nema povlačenja, nema ni korak nazad

Vučić primljen na VMA zbog kardiovaskularnih problema

Francuska izašla s novim principima za proširenje EU

Vučić: Makron doživljava Srbiju kao veoma važnog partnera/Tači: Postignuta saglasnost da dijalog treba nastaviti

Ove nedelje nastavak dijaloga vlasti i opozicije

Vučić sa Makronom i učesnicima Pariskog foruma/Tači Makronu: Kosovo spremno za mirovni sporazum sa Srbijom

Zvizdić: BiH nema definisan stav o malom Šengenu/Zaev: Mali Šengen nas jača pred EU/Rama: Uključiti Kosovo u mali Šengen

Mediji: Srbija izbegla sankcije SAD zbog ruskog oružja ali Kina nije

Otvorena deonica istočnog kraka Koridora 10/Vučić: Izgradnjom puteva najbolje se stiču prijatelji

Vučić: Do Nove godine u Albaniju i Severnu Makedoniju samo s ličnom kartom

Kineske kompanije sa crne liste SAD prisutne u Srbiji

Vučić o Palmeru: Da povuku takse, a mi da priznamo Kosovo? To podseća na šalu

Savet bezbednosti UN različito o rešenju kosovskog pitanja i mandatu Unmika

 

 

 

second_buttonsecond_buttonsecond_buttonsecond_buttonsecond_buttonsecond_buttonsecond_buttonsecond_buttonsecond_buttonsecond_buttonsecond_button