glavniBanner
second_button second_button second_button second_button second_button second_button second_button second_button second_button

 

Homepage Übersetzung  

sastanak9 zaev6666 agrokor
dogovor david sofest6 kompjuteri novak odbojkasi4

Second Second Second Second Second Second Second Second Second Second Second

Egzit“, najveće zvezde imaju najskromnije zahteve!      

izvor: agencije  foto:                                                                                            05.07.2018.

 egzit7

 

Egzit“ već prvog dana dovodi najpopularniju rep grupu današnjice „Migos“. Oni u Beograd dolaze dan pre nastupa u Novom Sadu, da bi se upoznali sa gradom u kojem nikad nisu bili, dok su za nastup na „Egzitu“ naručili četiri flaše luksuznih šampanjaca, mirisne sveće, ali i pikantna pileća krilca. Napitak od kombuhe je očigledno veoma popularan među zvezdama, te se takođe nalazi na tzv. rajder listi art-pop dive Fiver Rej, ali i američke kantautroke El-Pi, kao i veterana rege scene Zigija Marlija, koji ima strog režim ishrane i samo želi da poseti spomenik svom ocu Bobu Marliju koji se nalazi u Banatskom Sokolcu.

Na „Egzitu“ 2018. godine čućemo: Getu, El-Pi, Grejs...

Pravo sa top-lista stiže i rep zvezda Frenč Montana, koji baš kao u spotu za aktuelni hit Welcome to the Party, poziva na pravu žurku na Tvrđavi, za koju i on i njegova mnogobrojna ekipa traže dugačku listu pića uključujući i ovdašnju selekciju.

Neponovljivu Grejs Džons svrstavaju u poslednju generaciju „vanzemaljaca“, te je prirodno da na festivalu dobije vrhunski tretman. Na „Egzitu“g će imati sopstvenu garderobu dekorisanu mirišljavim ljiljanima i orhidejama. Zvezda koja se družila sa Dejvidom Bouvijem i Endijem Vorholom, na Petrovaradinsku tvrđavu doneće atmosferu čuvenog „Studija 54“, tražila je i usoljene školjke, francusko vino i šampanjac, ali i selekciju najkvalitetnijeg sušija.

I najtalentovaniji mladi di-džej na svetu Martin Gariks zna kako najbolje da se opusti pred nastup, pa će i njega, kao i Grejs, dočekati sveže sveće, s tim što umesto mirisa mora, ovaj izvođač preferira sveće sa mirisom vanile, a osim toga je zamolio za crne majice, bokserice, čarape, pa čak i njegovu omiljenu marku voska za kosu. Istog dana, nauticajniji svetski muzički producent i di-džej Dejvid Geta se vraća na „Egzit“ najavljujući provod bolji nego ikada, ali i dalje skromnih zahteva, te je samo napomenuo da je alergičan na luk, izbegava brzu hranu i ima veliku želju da okusi lokalno pivo.

Zvezda u usponu Alis Merton čvrsto stoji na zemlji pored svih uspeha koje je postigla u proteklom periodu, pa se to odrazilo i na njene zahteve - zamolila je za perece i selekciju gumenih medvedića.

Prvoklasni roze šampanjac, kao i razna ovdašnja kvalitetna vina koja i te kako dobro poznaje, tražio je apsolutni mag današnje elektronske scene Solomun. Bogatstvo ukusa dopuniće i selekcijom svežeg voća, a da ne može bez domaće hrane, dokazao je time što je tražio da mu se zapakuju ćevapi, kako bi mogao da ih nosi pravo na Ibicu, gde leti direktno posle svog nastupa u Dens areni.

Virtuozni nemački di-džej i producent Ben Klok želi da proba sve domaće specijalitete, te će mu služba festivala obezbediti najbolje iz Srbije, a na listi se našlo i sveže sezonsko voće, kao i dve boce šampanjca.

Tehno inovator Riči Hotin pred svaki nastup ima posebno pravilo tišine, te od samog sletanja mora da bude potpuni mir u kolima, bez muzike i telefonskih razgovora, osim ako to nije neophodno. S obzirom na to da radi na specijalnom projektu, tražio je i razglednice mesta na kojem nastupa. Na spisku Ričija Hotina našlo se i njemu omiljeno piće – tradicionalni japanski sake, ohlađen na preciznih osam Celzijusovih stepeni, a ni vodeća tehno zvezda nove generacije Džozef Kaprijati ne može da odoli ovom napitku, pa je zatražio isto od „Egzitovog“ tima.

Karl Krejg, ikona Detroita i tehno muzike uopšte, ljubitelj je pića sa suprotnog dela sveta - popularne tekile iz Meksika koja se može naći i kod nas, kao i odabranih piva, izotoničnih pića, ali i pilećih krilaca.

S druge strane, apsolutna zvezda svih većih festivala, Maseo Pleks, veoma je skroman po pitanju prevoza. Po sletanju, u kolima će ga čekati jastuk i ćebe, teretana u hotelu, a na dan nastupa ručak za dvoje u restoranu po njegovom izboru, jer je, kako kaže, veliki obožavalac hrane.

Među izvođačima ima ljubitelja zdrave ishrane, te sušene godži bobice, koje se smatraju izvorom mladosti, stižu pravo sa Tibeta na rajder listu elektronskog dua „Tejl of as“, dok londonski produkcijski trio "Disciples" ne pije alkohol, pa su stoga tražili raznovrsne napitke od voća (smutije), kao i nepušačke prostorije, jer momci iz Londona očigledno nemaju poroke.

U četvrtak 12. jula na Tvrđavu, osim grupe „Migos“, Fever Rej i El-Pi, dolaze i Riči Hotin, Ameli Lens, Ben Klok, „Dog it dog“, Sevdaliza i brojni drugi, a cena ulaznice za ovu noć je 2.990 dinara.

Drugog dana „Egzita“g nastupaju Frenč Montana, Zigi Marli, Džeks Džouns, Karl Krejg, Maseo Pleks, „Bed kopi“, Marko Nastić i mnogi drugi, a cena ulaznice za petak je takođe 2.990 dinara. Cena za subotu je ista, a na „Egzitu“ nas očekuje najveća žurka za koju će biti odgovorni Grejs Džons, Ofenbah, Gaj Gerber, Solomun, Delta Hevi, "Disciples", Bajaga i „Instruktori“, „Bombers“, Nikola Vranjković...

Ulaznica za nedelju trenutno košta 3.590 dinara, a finale ovogodišnjeg „Egzita“g pripašće najvećim imenima elektronske dens scene Dejvidu Geti i Martinu Gariksu, tu su i Nina Kravic, Alis Merton, Džozef Kaprijati, „Tejl of as“, „Ejžn dab faundejšn“, Mahmut Orhan, Bojana Vunturišević, Krešo Bengalka, Vojko V i još puno izvođača na više od 40 zona i muzičkih bina širom Tvrđave. Četvorodnevne ulaznice za „Egzit“ (12-15. jul) u prodaji su po aktuelnoj ceni od 7.490 dinara samo do 9. jula, nakon čega će cena paketa ulaznica biti znatno viša.

 

 

Srpski čvarci i mast u Briselu

Studenica nije usamljeno blago tog kraja

Srbija godišnje u proseku ostane bez 36.000 stanovnika

Javni servisi zapadnog Balkana potpisali Memorandum o razumijevanju

Spektakl "Šetnja sa dinosaurusima" stiže u Beograd

Hidroelektrane prijete rijekama na Balkanu?

Cene u Srbiji upola manje od proseka EU

Broj izbeglica i raseljenih u svetu dostigao 68,5 miliona

Koliko je Deklaracija o zajedničkom jeziku postigla svoj cilj?

Rusi još računaju koliko će da ih košta organizacija Mundijala

Nova pravila za deklarisanje hrane od 15. juna

Evropa nije htela Jugoslaviju!

Duga, topla ljeta na Balkanu

Arheološko nalazište Gomolava: Njive kriju tragove rimskog carstva

Srpski haker proganjao svetske zvezde?

Svetski mediji: Umesto Ibice, pravo na „Egzit“

Atmosfera u EU više protiv nego za proširenje

Novi prostori i eksponati za posetioce Noći muzeja

 

 

 

second_buttonsecond_buttonsecond_buttonsecond_buttonsecond_buttonsecond_buttonsecond_buttonsecond_buttonsecond_buttonsecond_buttonsecond_button