glavniBanner
second_button second_button second_button second_button second_button second_button second_button second_button second_button

 

Homepage Übersetzung  

eu5 vucic-de belen mostar-hrvati
radnici MARK-BAR kosutnjak9 stanovnistvo odbojkasice-77 mitar88

Second Second Second Second Second Second Second Second

Zvezda angažovala "kralja" francuskih advokata  

izvor: agencije  foto:                                                                              

 Erik-Dipon-Moreti-i-Antoan-Ve

 

Direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić rekao je da se niko iz tog kluba neće pojedinačno oglašavati u vezi s pisanjem francuskog lista "Ekip" o tome da je neimenovani Zvezdin funkcioner navodno nameravao da uplati pet miliona evra na njen poraz od pet golova razlike od PSŽ-a, već da će "crveno-beli" izaći u javnost sa konkretnim stvarima onda kada advokati završe svoj deo posla.

 

Erik Dipon-Moreti i Antoan Ve, renomirani advokatski duo koji će braniti Zvezdu

Neki mediji navode da se Zvezda nada milionskoj odšteti, međutim u klubu to nisu mogli da potvrde, već su samo rekli da će o tome odlučivati advokati, piše Politika. Naveli su i da cilj nije novac, već da se odbrani ime i ugled kluba pred ozbiljnim klevetama.

Inače, kako piše taj list, Dipon Moreti, advokat za krivično pravo, u karijeri ima 144 oslobađajuće presude.

U njegovom portfoliju su neki od najvećih slučajeva u modernoj istoriji Francuske. Njegov branjenik je, na primer, Ivan Kolona, korzikanski nacionalista optužen za ubistvo prefekta Korzike Kloda Erinjaka 1998. godine.

Ovaj advokat branio je i Abdelkadera Moraha okrivljenog za davanje logističke podrške teroristima čiji je brat Mohamed Merah pre šest godina u Tuluzu ubio sedam ljudi. Jedan od najvećih protivnika Crvene zvezde, predsednik Olimpika iz Marseja, Bernard Tapi, takođe je klijent Dipon Moretija.

Dipon Moreti je advokat i najboljeg rukomenaša sveta Nikole Karabatića, Francuza srpskog porekla koji je pre šest godina optužen za nameštanje rezultata zbog čega je kažnjen sa 10.000 evra.

Što se tiče Antoana Vea, drugog partnera kancelarije koju je Zvezda angažovala, on se istakao u predmetima vezanim za tržište umetničkih dela. Zastupa i električara nekada zaposlenog kod Pabla Pikasa optuženog za krađu 271 dela slavnog slikara, piše Politika.

Inače, poslovni direktor FK Crvena zvezda Stefan Pantović otputovao je u Pariz kako bi obavio razgovore sa angažovanim advokatima o tužbi protiv francuskog lista "Ekip", nakon pisanja o nečasnim radnjama pre meča Pari Sen Žermena i Crvene zvezde u Ligi šampiona.

Zvezda namerava da tuži francuski list i zato se razmatraju sve opcije u tom slučaju, posle objave da je neimenovani funkcioner Zvezde hteo da plati čak pet miliona evra na ubedljiv poraz u Parizu.

Francuski mediji preneli su da je istraga otvorena.

 

 

Srbija u 2018 odigrala sedam utakmica: Samo Mitrović trese mrežu iz igre

Mitrović utišao Podgoricu

Rumunija kaznila greške Srbije

Srbija teško do bodova u Litvaniji

Kazna UEFA:  Zvezda bez navijača u Parizu i Liverpulu

Da budemo najbolji u Ligi nacija

UEFA pokrenula novi disciplinski postupak protiv Zvezde

Krstajić: Stojim iza reči Obradovića, Srbija ne može bez trojice!

Mirković : Ovo je naša realnost/Stojković: Igrali smo protiv velikog protivnika/Šćekić: Naivno primljena dva gola

 

 

 

                18.10.2018.

second_buttonsecond_buttonsecond_buttonsecond_buttonsecond_buttonsecond_buttonsecond_buttonsecond_buttonsecond_buttonsecond_buttonsecond_button