glavniBanner
Banner468x60-naslovna-drugi Banner468x60-naslovna-drugi Banner468x60-naslovna-drugi Banner468x60-naslovna-drugi Banner468x60-naslovna-drugi Banner468x60-naslovna-drugi Banner468x60-naslovna-drugi Banner468x60-naslovna-drugi Banner468x60-naslovna-drugi

 

Homepage Übersetzung  

kompjuteri
ZATVORENA-GRANICA_Batrovci_ skupstina88
mile 66
rasim zeleznica nemanjici basket-juniori novak222

Second Second Second Second Second Second Second Second Second Second Second

Lavfest“, lekcija za svetske festivale?

izvor: agencije                 foto:                                                                                07.08.2017

Lavfest

Tokom tri dana festival su posetili mladi iz više od 36 zemalja, a na čak pet bina ove godine popelo se više od 200 izvođača.

Najveće iznenađenje festivala bilo je predstavljanje nove bine „99“ i specifičnog koncepta koji ljudima pruža potpuno novo festivalsko iskustvo, dok su scenografija, kao i uređenje čitave lokacije zasenili sva prethodna izdanja „Lavfesta“.

Trenutno najtraženije svetske zvezde među kojima su Maseo Pleks, Lusijano, Loko Dajs, Matador, Karl Krejg, Mal Grab i mnogi drugi potpuno su očarani lokacijom, kao i činjenicom da tako malo mesto, kao što je Vrnjačka Banja, ima poseban značaj na svetskoj festivalskoj mapi.

Tako je Mal Grab odlučio da svoj boravak produži za još jedan dan i uživa na festivalu, dok je većina izvođača sa svojim obožavaocima na društvenim mrežama podelila scenografiju festivala i prelepe prizore publike ispred njih.

Zvezda poslednje festivalske noći bio je Maseo Pleks, koji je publiku zagrejao za sada već tradicionalno zatvaranje zvaničnog programa uz Marka Milosavljevića i Dejana Milićevića.

Poslednja festivalska noć na Džek lajv bini prošla je u znaku pank muzike, a obeležili su je nastupi grupa „Popečitelji“ i „KBO!“ i legendarni „Goblini“.

Još najmanje dva događaja do kraja godine. Nedavnim lansiranjem nove aplikacije, „Lavfest“ ne samo da je iznenadio korisnike specijalnim pogodnostima, već i najavio čak dva velika muzička događaja do kraja godine u prestonici.

Već 7. oktobra u beogradski „Hangar“ stižu Kris Libing i di-džej Dip, dok će u novembru biti održano drugo izdanje „Lavfest ekspirijensa“, a sa Simfonijskim orkestrom RTS-a nastupiće legendarni Derik Mej, kao i popularni i talentovani pijanista Frančesko Tristano.

Ulaznice su već u prodaji.

 

 

Glavni muzički program Nišvila

"Gernika" za praznik džeza

Mančevski: Film ne može da promeni stvarnost, ali može naterati srce da brže kuca

Potpisan sporazum o digitalizaciji kulturnog nasleđa

Projekti iz Srbije na „Sarajevo film festivalu“

Umjetnici u Titovom bunkeru

Frljićev put sa Balkana u Nemačku

Muzej savremene umetnosti važan za Vladu Srbije

Miloš Latinović: Ugušićemo se u samoživosti

„Zlatna arena” Glogovcu, za režiju koprodukcija Radoviću

Umro Predrag Gojković Cune

Bogdan Diklić: "Majstore" sam igrao u svom odelu

Nova uloga festivala srpskog filma u svetu

Otvoren festival „Boljšoj“ u Drvengradu

"Misterija organizma" i dalje izazov

Na Pulskom festivalu 88 premijera, na programu i „Dnevnik mašinovođe“

Završen najposećeniji „Egzit“ do sada

 

 

 

second_buttonsecond_buttonsecond_buttonsecond_buttonsecond_buttonsecond_buttonsecond_buttonsecond_buttonsecond_buttonsecond_buttonsecond_button