glavniBanner
second_button second_button second_button second_button second_button second_button second_button second_button second_button

 

Homepage Übersetzung  

brisel tirana kfor
komicar ivanic88 zivadinov Horvat mandic 6 duci

Second Second Second Second Second Second Second Second Second Second Second

Mladen Ivanić: Nikad veće šanse za promenu            

izvor: evn  foto: vn                                                                                15.09..2018.

ivanic88 

Kad već ne damo nikome u ruke svoj novčanik ili mobilni telefon, zašto da se neko igra s našim glasačkim listićem? Popijte kafu, pa na izbore! Nikad nije bila veća šansa za promenu. Ljudi moraju da znaju da je baš svaki glas ove godine bitan - poručuje Mladen Ivanić, srpski član Predsedništva BiH i kandidat Saveza za pobedu za srpskog člana Predsedništva BiH.

- Promena je tu, na pragu, ali, kao nikad dosad, zavisi od apstinenata. A u tim navodnim istraživanja, koja stalno puštaju mediji pod kontrolom SNSD, gle čuda, baš oni pobeđuju... Ljudi, ma to nije tačno. Ne dajte svoj listić nikome. Kad ga vi precrtate, oni neće moći. Promena je tu, samo jedna šetnja do glasačkog mesta, a kafa može da dođe i posle - kaže Ivanić.

Ivanić uverava da će u naredne četiri godine da radi baš ono što je i dosad - da čuva Srpsku.

- Sećate se istorijskog postrojavanja u Banjaluci, kad su hteli da nam otmu Dan republike? Oficir koji mi je predavao raport odradio je to sa tako snažnom emocijom. Da se ne lažemo, ni meni nije bilo lako da odglumim da sam čvrst i stamen, dok mi trnci prolaze kroz kičmu - priseća se Ivanić.

Dobio je, kaže Ivanić, sve političke bitke, ali svaku bez ijedne teške reči za one koji misle drugačije, bez ijedne uvrede prvog komšije i kukavičkog širenja panike.

On posebno ističe da se u tome razlikuje od protivkandidata.

- Isto tako, ja ne glumim Srbendu, ja sam istinski Srbin. Žestoko sam protiv olakog davanja trećeg entiteta Hrvatima, jer otimaju od Srpske. Dodik olako dodeljuje BiH Bošnjacima. Odriče se onoga što je srpsko i pravi Srbe uljezima na sopstvenoj zemlji. Podsetiću na onu "Bosna i Hercegovina - Svetog Save djedovina" - kaže Ivanić.

Važno je, poručuje kandidat za srpskog člana Predsedništva BiH, imati prijatelje.

- Dodik nas je zavadio međusobno, zavađa nas sa celim svetom. Gde god se okrene, stvara nam neprijatelje. Kad god sam u prilici, ja dovodim i dovodiću investitore u Srpsku, jer su mi brojni svetski državnici postali prijatelji. Volim Srpsku i nastaviću da je čuvam - poručuje Ivanić.

Tvrdi da će pobede koje slede biti još veće.

- Prva od njih je 7. oktobra. Dragi moji, tog dana zajedno trajno biramo budućnost, mir i sigurnost umesto konflikta i straha, biramo one koji štite, zapošljavaju i rade za svoj narod umesto onih koji samo obećavaju i pričaju o tome - naglašava Ivanić.

Za najveći uspeh srpskog naroda pred međunarodnim sudovima, kaže Ivanić, zaslužan je upravo njegov kabinet.

- Zahvaljujući našim aktivnostima odbačen je novi pokušaj tužbe protiv Srbije pred Međunarodnim sudom pravde u Hagu po tužbi BiH protiv Srbije, što je bila tužba protiv celog srpskog naroda. I što bi, da je izmaklo kontroli, napravilo neizmernu i nenadoknadivu štetu i Srbiji i Srpskoj - kaže Ivanić.

NASTAVAK BORBE

Mladen Ivanić najavljuje da Srpska već 8. oktobra nastavlja borbu protiv stvarnih neprijatelja - nezaposlenosti, siromaštva, odlaska mladih, korupcije i izolacije.

- Srpska će 7. oktobra pobediti zajedno sa vama - Savez za pobedu, naš Vukota Govedarica i ja - poručuje Ivanić.

novosti.rs

 

 

Predizborna kampanja niskih udaraca

Predizborna kampanja u BiH i zvanično počela

Skup ministara u sjeni Pacolijevog odsustva

U petak počinje predizborna kampanja u BiH

Dodik: Srpska će formirati svoju agenciju, OBA treba ukinuti

Umjesto pomoći, migranti predizborna tema

Zajednička sednica vlada Srbije i RS u Trebinju

Dodik: Američki novac za rušenje RS/ Ambasada SAD: Predizborni trik

Bošnjacima odgovara više migranata u BiH?

Migranti ponovo 'iscrtavaju' unutrašnje granice BiH

 

 

 

second_buttonsecond_buttonsecond_buttonsecond_buttonsecond_buttonsecond_buttonsecond_buttonsecond_buttonsecond_buttonsecond_buttonsecond_button