glavniBanner
second_button second_button second_button second_button second_button second_button second_button second_button second_button

 

Homepage Übersetzung  

1od5 66 bregzit bih-sluzbe hr
Figaro naled eu5 cern sautgejt tadic444

Second Second Second Second Second Second Second Second Second Second Second

Vučić: Dodjite u što većem broju na miting u Beogradu 19. aprila     

izvor: agencije  foto:                                                                            31.03.2019.

av000 

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić pozvao je danas iz Zrenjanina gradjane da u što većem broju 19. aprila dodju na miting u Beograd i tako pokažu koliko je Srbija snažna, demokratska, moderna i pristojna zemlja.

"Da im pokažemo da ćemo čuvati našu Srbiju od siledžija i nasilnika, da ćemo olovkom da rešavamo našu budućnost, a ne testerama i vešalima", rekao je Vučić.

On je zahvalio gradjanima na "svim pobedama na izborima" i poručio da slede izbori na kojima će "najubedljivije" da pobedi.

Vučić je kazao da je predstavnicima opozicije pokazao kada su ga "opkolili" u zgradi predsedništva u Beogradu, da nema nameru da beži jer je izabran voljom naroda.

"Možet vlast, ali na izborima, ali pošto vi nemožete da pobedite na izborima onda ste za silu, a na silu ništa ne može", poručio je Vučić predstavnicima opozicije koje je u svom obraćanju više puta nazivao "siledžijama, lopovima i lažovima".

"Šta god te siledžije hoće da urade jasno je da oni kada idu putevima vide fabrike koje je Vučić otvarao i to ne možete da promenite, a ja kad idem vašim putevima sve što vidim su zabravljena vrata i zakatančene fabrike, kupovali ste stanove u Njujorku i Londonu, kada narod nije imao šta da jede", rekao je Vučić.

On je optužio predstavnike opozicije za amtosferu nasilja u društvu.

"Kada čovek padne u sred grada na običan kamen kažu da je kriv Vučić zbog atmosfere u društvu; ne lažovi i nasilnici vi ste odgovorni za ovu atmosferu", ocenio je Vučić.

Političkom rukovodstvu u Prištini poručio je da će Srbija znati da sačuva mir i gradjane.

"Imaćemo više snage nego ikada da svoj narod zaštitimo ako u tu situaciju dodjemo", kazao je Vučić.

Predsednik države je kazao i da je trenutno 300 miliona evra suficit budžeta i da to znači da će penzioneri ove godine imati "dobro povećanje" penzija i zaposleni u javnom sektru veće plate.

Najavio je i da će za oko 100 dana biti gotvi svi neophodni papiri posle ćega će početi izgradnja autoputa od Beograda do Zrenjanina.

 

 

Većina građana veruje da je Kosovo izgubljeno

Protest Jedan od pet miliona: Oteraćemo ga mirno 13. aprila, Sledeće nedelje šetnja do Pinka

NALED: Većina privrednika smatra da su uslovi poslovanja loši

Zapadni Balkan izlazi iz fokusa zbog Bregzita

Izbori u junu ili idućeg proleća

„Folksvagen” još vaga, Srbija favorit

Glavni odbor SDS jednoglasno za integraciju sa DS i Zajedno za Srbiju

Protest u Beogradu, ispred RTS-a 'Dnevnik slobodne Srbije'

Dvadeset godina od NATO bombardovanja

Srbija treća u svetu po naoružanosti civila

Skroman rast zaposlenosti u zemljama Zapadnog Balkana

 

 

 

second_buttonsecond_buttonsecond_buttonsecond_buttonsecond_buttonsecond_buttonsecond_buttonsecond_buttonsecond_buttonsecond_buttonsecond_button