glavniBanner
second_button second_button second_button second_button second_button second_button second_button second_button second_button

 

Homepage Übersetzung  

bg-pr 1od5 000 david1
Djindjic vw VISEGRAD bleiburg2 sale777 filip0

Second Second Second Second Second Second Second Second

Upravni odbor usvojio ostavke Ilieva i Mirkovića      

izvor: evn  foto: vn                                                                          

 vucela-bata

 

Nema haosa u Partizanu, niti će ga biti! To je zaključak Upravnog odbora kluba koji je sedmoj sili posle dvočasovnog sastanka u Zemunelu preneo predsednik Milorad Vučelić. On smatra da rukovodstvo crno-belih poseduje potrebnu snagu i energiju da izađe na kraj sa problemima koji su kulminirali ostavkama sportskog direktora Ivice Ilieva i šefa struke Zorana Mirkovića.

- Usvojili smo ostavke Ilieva i Mirkovića i odali im priznanje za sve što su uradili u nadi da će uvek biti spremni da se odazovu i pomognu klubu. Takođe prihvatili smo dva nova sponzorska ugovora sa Telekomom i Dunav osiguranjem.

Vučelić tvrdi da finansije nisu problem u meri u kojoj se predstavlja u delu javnosti.

-Igračima su isplaćene decembarske i januarske plate, a u radnoj zajednici plate idu mesec za mesec. Imamo krizu rezultata koja nas sve boli, ali da je haos u klubu to je notorna laž. Neprihvatljive su i ocene da Partizan nema kvalitetne igrače. Imamo toliko reprezentativaca i normalno je da imamo mnogo poverenja u njih.

Prvi čovek kluba je zatim govorio o problemima sa kojima se čelnici Partizana susreću.

-Upravni odbor se nijednom nije umešao u sastav tima, nikada. Partizan pre 2015. nije imao sponzora, danas ih ima nekoliko. Uložili smo preko milion i po autobuse,teren u Zemunelu, blatušu. Preko 10 miliona je plaćeno za dugovanja igračima još iz 2010. Svi dugovi su overeni od dve revizorske kuće, ustanovljeno je da ih ima još sedam miliona pored onih 15. Prošli smo sve inspekcije UEFA za licencu. To su činjenice.

Na sastanku uprave nije bilo priče ni o nasledniku Zorana Mirkovića, ni o novom sportskom direktoru.

- Ni nezvanično, ni zvanično nisam razgovarao sa bilo kojim trenerom. I neću pre nedelje, budite sigurni - zaključio je Vučelić.

novosti.rs

 

Reprezentativci Srbije sa različitim učinkom u 2019. idu na noge Portugaliji

„Crno-beli” u potrazi za novcem

Stadion u Humskoj ostaje u vlasništvu Partizana

Koliko je jaka Partizanova uprava ?

Ugasio se niški FK Sinđelić

Preminuo Dragoslav Šekularac

 

 

 

            13.03.2019.

second_buttonsecond_buttonsecond_buttonsecond_buttonsecond_buttonsecond_buttonsecond_buttonsecond_buttonsecond_buttonsecond_buttonsecond_button