glavniBanner
second_button second_button second_button second_button second_button second_button second_button second_button second_button

 

Homepage Übersetzung  

1od5 novac5 sarajevo-3
ovk ZORAN-ZAEV kustendorf lekovi3 Kecmanovic fra-srb

Second Second Second Second Second Second Second Second

Ugasio se niški FK Sinđelić     

izvor: agencije  foto:                                                                           

 fk-sindjelic-nis-

 

Najstariji niški fudbalski klub Sinđelić ugasio se zbog finansijskih problema, svega tri meseca nakon proslave 100. rođendana.

Kako su prenele Južne vesti, zbog duga i blokade računa zbog više od 30.000 evra, uprava kluba odlučila je da seniorski tim istupi iz Srpske lige istok, samim tim i da se ugasi. U sklopu kluba nastaviće da radi samo omladinska škola. Kako je odlučila Skupština kluba, preko omladinske škole biće podneta krivična prijava zbog sklapanja štetnog ugovora za klub protiv bivšeg predsednika Dragana Đorđevića, zbog ugovora koji je potpisao sa nekadašnjim fudbalerom Aleksandrom Komadinom.

Upravo zbog duga od više od 30.000 evra, nastalog zbog izgubljenog sudskog spora sa fudbalerom, Skupština je sa 12 glasova 'za' i dva 'uzdržana' odlučila da se klub ugasi”, navodi se.

Član Skupštine Zoran Anđelković rekao je da je plan da se od sledeće sezone formira novi klub koji će krenuti od najnižeg ranga takmičenja.

Tragedija i stvarno žalostan dan na stadionu Sinđelića. Mi više ne funkcionišemo, nema nastavka takmičenja. Dalje nema, jer smo došli do samog kraja. FK Sinđelić koji je proslavio 100 godina postojanja više neće postojati i neće se takmičati. Osnivačka Skupština na proleće, da se formira novi klub i krene od nule”, naveo je on.

Odluka o istupanju iz lige doneta je nakon punog sata rasprave tokom koje su se mogli čuti i predlozi. Neki od članova Skupštine želeli su dodatni rok, kako bi se iscrpile sve mogućnosti - pomoć firmi, saveza ili većih klubova, ali ostatak nije bio voljan da se upusti u to.

Trener Zoran Dimitrijević rekao je da želi da nastavi da radi u Sinđeliću i od sledeće sezone, „makar volonterski i u najnižem rangu takmičenja”.

Svi fudbaleri Sinđelića su sada slobodni igrači i pozvani su da dođu po ispisnice.

Naša ambicija je da ostanemo fer prema igračima, nikome se ništa ne duguje, čak ni igračima koje smo kaparisali”, naveo je Dimitrijević, prenosi Beta.

 

 

Preminuo Dragoslav Šekularac

Šta nas čeka u sportskoj 2019. godini?

Fudbalska 2018. donela nam je, pored rezultata, brojne anomalije i velike probleme

Fudbaleri Zvezde u Liverpulu nisu šutnuli u okvir gola rivala, a odbrana još jednom u LŠ bila nemoćna Fudbal

Milojević: Liga šampiona će biti nedostižna za srpske klubove

Fudbaleri Srbije u kvalifikacijama za EP protiv Portugalije, Ukrajine, Litvanije i Luksemburga

Napoli kaznio greške crveno-belih

Žreb za EURO U21: Srbija u trećem šeširu/U plej-ofu sa Škotskom, Norveškom i Finskom

"Orlove" probudio Prijović

Srbija dominirala, pa jedva savladala Crnu Goru

 

 

 

               13.01.2019.

second_buttonsecond_buttonsecond_buttonsecond_buttonsecond_buttonsecond_buttonsecond_buttonsecond_buttonsecond_buttonsecond_buttonsecond_button