glavniBanner
second_button second_button second_button second_button second_button second_button second_button second_button second_button

 

Homepage Übersetzung  

1od5 66 Dodik-0000 bebe
hidro oruzje11 kulturni centar kumanovski sporazum djokovic 222222222222 ulebek88

Second Second Second Second Second Second Second Second

Kokeza: Želim da se izvinim naciji i gradjanima Srbije za debakl u Ukrajini          

izvor: agencije foto:                                                                                            10.06.2019.

 krstajic-kokeza

 

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Slaviša Kokeza izvino se danas naciji zbog debakla koji je reprezentacija doživela u Ukrajini.

"U ime svih nas želim da se izvinim naciji, gradjanima Srbije zbog debakla koji smo doživeli u Ukrajini i jedne loše utakmice i sramnog poraza. Mislim da je to nedopustivo za reprezentaciju i igrače. Utakmice su se gubile i ranije, biće toga i u budućnosti, ali ono što je sporno je način na koji se izgubila ta utakmica. Dobar deo odgovornosti za taj poraz ima rukovodstvo na čelu sa mnom, kao i stručni štabi i igrači", rekao je Kokeza novinarima u Staroj Pazovi.

Reprezentacija Srbije izgubila je pre dva u Lavovu od Ukrajine s 5:0 u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

"Samo zalaganje na terenu i borbenost za dres i grb Srbije i način na koji se igralo u Ukrajini ne sme da se ponovi. Svi fudbaleri, a ovi fudbaleri koji su ovde i mali broj igrača koji nije bio na ovom okupjanju je najbolje što Srbija ima. Svi oni kada igraju za reperezentaciju treba da ginu i daju sve od sebe, čak i više i bolje nego u svojim klubovima. Nacionalni dres i grb su svetinja i ne može manje ili više da pružaju u nekom evropskom klubu gde nastupaju", kazao je on.

Kokeza je zamolio medije da zajedno sa FSS pruži podršku reprezentaciji u predstojećem meču protiv Litvanije, jer je pobeda neophonda za plasman na Evropsko prvenstvo.

"Jedini cilj saveza je plasman na Evropsko prvenstvo. Verujem da oni to mogu da urade i da će to u narednim utakmicama pokazati", rekao je Kokeza.

On je naveo da će u sredu biti održana sednica Izvršnog odbora FSS i da će "videti kakve će odluke biti donese".

Pitanja na konferenciju u Staroj Pazovi nije bilo, a Kokeza je rekao da će on biti spreman da odgovara na pitanja od utorka, odnosno posle meča s Litvanijom.


 

 

Težak poraz fudbalera Srbije u Ukrajini

UEFA pokušava da spreči ignorisanje kosovskog tima

Partizan bolji od Zvezde za novi trofej u Kupu

Proslava 29. titule Crvene Zvezde sa 40.000 navijača

Nacionalni stadion na javnom uvidu, gradiće se na nekadašnjem zemljištu PKB-a

Srbija, Grčka, Rumunija i Bugarska za organizovanje fudbalskog EP i SP

Selektor Engleske najavio žalbu Uefi zbog rasizma navijača Crne Gore

Srbija do boda na gostovanju protiv Portugalije

 

 

 

second_buttonsecond_buttonsecond_buttonsecond_buttonsecond_buttonsecond_buttonsecond_buttonsecond_buttonsecond_buttonsecond_buttonsecond_button