glavniBanner
second_button second_button second_button second_button second_button second_button second_button second_button second_button

 

Homepage Übersetzung  

av666 protest5 radojicic
Zeljko-Karan bg bogdan8 telefon7 djokovic000000000 sale8888

Second Second Second Second Second Second Second Second

Srpski košarkaši u Novom Sadu, Danilović ne želi centralizaciju       

izvor: agencije  foto:                                                                                               07.06.2018.

 danilovic

 

Predsednik Košarkaškog saveza Srbije (KSS) Predrag Danilović rekao je da stvari ne treba da budu "centralizovane" i da je dobro za taj sport što će reprezentacija igrati u Novom Sadu, koji je do sada bio odličan domaćin.

- Mišljenja sam da stvari ne treba da budu centralizovane, već da razni događaji treba da budu i u drugim gradovima, ne samo u Beogradu. Znamo da u Vojvodini odlično rade, da su ovde dobri uslovi. Na ovaj način, možemo da učinimo da Novi Sad opet postane veliki košarkaški grad, kakav je bio dugi niz godina. Pamtim još iz vremena kada sama igrao u SFRJ, Novi Sad je uvek bio fenomenalan domaćin. Siguran sam da će biti i sada - preneo je sajt KSS reči Danilovića sa konferencije za novinare.

Srpski košarkaši će 2. jula od 20.00 u dvorani “gSpens”h igrati protiv Nemačke kvalifikacije za Svetsko prvenstvo. Potom će se od 10. do 18. jula na istom mestu održati Evropsko prvenstvo u košarci za kadete.

Danilović je zahvalio domaćinima bez kojih, kako je naveo, sve ovo ne bi bilo moguće.

- Svi se bore da dobiju organizacije bilo kog takmičenja i sigurno postoji razlog za to. Svi imaju veliku korist od organizacije ovakvih takmičenja. Zato se u Savezu i borimo da imamo i više takvih stvari. Sledeće godine je i žensko Evropsko prvenstvo, jedna grupa je u Zrenjaninu, druga u Nišu, finale u Beogradu. Pozivam sve da dođu da bodre seniore i kadete. Neće biti razočarani. Družićemo se više ovog leta - rekao je Danilović.

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević izrazio je zahvalnost KSS jer je prepoznao da će taj grad biti dobar domaćin tim događajima.

- Lepi događaji su pred nama, vrelo košarkaški leto. Koristim priliku da pozovem sve ljubitelje košarke da dođu u Novi Sad, pa neka ostanu i duže, da svi zajedno bodrimo naše reprezentativce i da im pomognemo u kvalifikacijama - rekao je Vučević.

On je dodao da je kadetsko Evropsko prvenstvo veoma važno za Novi Sad, iako medijski nije toliko praćeno.

- Uvereni smo da će “gSpens”h kao i uvek do sada biti odličan domaćin, da će otvoriti vrata vrhnskim sportistima - kazao je Vučević i izrazio nadu da će reprezentacija Srbije biti prisutnija za građane za vreme koje bude provodila u Novom Sadu.

Prodaja ulaznica za utakmicu Srbije i Nemačke počela je u sredu, a cene su od 300 do 600 dinara.

 

 

Đorđevićev novi spisak za kvalifikacije i turnir u Kini

"Kralj“ krunisan u Beogradu, Real na krovu Evrope/Obradović: Ponosan sam na igrače!/Laso: Uvek ću se sećati da sam u Beogradu postao šampion Evrope

Fener ponovo u finalu, Dikson junak/Real na krilima Ljulja i Dončića do finala

Obradović: Partizan i Zvezda zaslužuju Evroligu/Ivković o F4 Evrolige: Moj kum ima prednost

Micić: Spremni smo za Fenerbahče/ Kalinić: Ključ je u čvrstoj igri

Vesić: Fajnal for donosi 18 miliona evra prihoda od turizma

Beograd spreman za košarkaški spektakl

Đordi Bertomeu : Zvezda u Evroligi ako neko odustane

Topić na klupi Zvezde, Alimpijević raskinuo ugovor

Igor Kokoškov : Spremao sam se za ovaj trenutak punih 18 godina

 

 

 

second_buttonsecond_buttonsecond_buttonsecond_buttonsecond_buttonsecond_buttonsecond_buttonsecond_buttonsecond_buttonsecond_buttonsecond_button