glavniBanner
second_button second_button second_button second_button second_button second_button second_button second_button second_button

 

Homepage Übersetzung  

sd-korupcija i mediji protesti6666 maoca
zastave3 migranti TurkStream msp4 sale777 kecmanovic_3

Second Second Second Second Second Second Second Second

Dobar žreb – Srbija protiv Italije, Filipina i Angole na Mundobasketu!         

izvor: agencije  foto:                                                                                            16.02.2019.

 kobe

 

Košarkaška reprezentacija Srbije igraće u grupi D Svetskog prvenstva u Kini protiv selekcija Italije, Filipina i Angole.

Izabranici Aleksandra Đorđevića nalaze se u grupu po meri, pošto su iz četvrtog šešira dobili Filipine, a ne Kanadu ili Crnu Goru.

Iz trećeg šešira nije bilo lakog protivnika za "Orlove" i odatle su nam došli "Azuri", dok su Rusija, Australija i Brazil završili u drugim grupama.

Ukoliko Srbija obzebedi prvo mesto u grupi automatski će izbeći selekciju SAD do mogućeg finala, ukoliko naravno "Drim tim" bude prvu u grupi sa Turskom, Češkom i Japanom.

Imamo i grupu "smrti". U njoj će igrati selekcije Litvanije, Kanada, Australije i Senegela. Veoma teška grupa i jedan od favorita za visok plasman će već u grupi završiti takmičenje.

Selekcija domaćina je dobila grupu po meri, pošto će igrati sa Poljskom, Venecuelom i Obalom Slonovače, i ovo je svakako najslabija grupa.

Reprezentacija Crne Gore nalazi se u teškoj grupi i uopšte nisu imali sreće. Izabranici Zvezdana Mitrovića igraće protiv Grčke, Brazila i Novog Zelanda.


Kada je reč o sistemu, dalje prolaze po dve ekipe, potom se prave četiri grupe od četiri tima i dalje prolaze po dve selekcije. Mundobasket u Kini na programu je od 31. avgusta do 15. septembra, a reprezentacija Srbije brani zlato.

GRUPE:

Grupa A: Poljska, Venecuela, Kina, Obala Slonovače.

Grupa B: Rusija, Argentina, Koreja, Nigerija.

Grupa C: Španija, Iran, Portoriko, Tunis.

Grupa D: Angola, Filipini, Italija, Srbija.

Grupa E: Turska, Češka, SAD, Japan.

Grupa F: Grčka, Novi Zeland, Brazil, Crna Gora.

Grupa G: Dominikanska Republika, Francuska, Nemačka, Jordan

Grupa H:
Kanada,Senegal,Litvanija, Australija...

 

 

Đorđević u Virtusu: O ciljevima, Mihajloviću, Daniloviću...

Košarkaši prvi put u borbi za pehar od čistog zlata

Đorđević: Morali smo da igramo šah u ovim kvalifikacijama/Lučić: Pao nam je kamen sa srca/ Milutinov: Selektor će biti na mukama

Srbija deklasirala Izrael i obezbedila plasman na Svetski kup!

Kako na SP? Srbiji samo jedan scenario ne odgovara/Teodosić: Boli, iznenađenja postala normalna/Đorđević: Ekipa da se smiri pred odlučujući meč protiv Izraela

Poraz Srbije u Talinu! Mundobasket još nije obezbeđen

Ostalo pet viza za Mundobasket

Teodosić: Do kraja sezone igram samo za Srbiju!

Đorđević: Sve oči su uprte u Tea, nadamo se da će se Micić i Milutinov pridružiti za Izrael

Samo reprezentacija daje igraču status nacionalne legende

Teodosić u Makabiju?

Teodosić postaje slobodan igrač!

 

 

 

second_buttonsecond_buttonsecond_buttonsecond_buttonsecond_buttonsecond_buttonsecond_buttonsecond_buttonsecond_buttonsecond_buttonsecond_button