glavniBanner
second_button second_button second_button second_button second_button second_button second_button second_button second_button

 

Homepage Übersetzung  

putin 8 jezik radnici2
pasos-22 brisel bl9 kustendorf 77 filip8 djokovic44444

Second Second Second Second Second Second Second Second

Odbojkaši Srbije saznali imena rivala na EP          

izvor: agencije  foto: vn                                                                                                         16.01.2019

lisinac1

Fortuna nije bila previše naklonjena odbojkašima Srbije na žrebu za 31. EP od 12. do 29. septembra u Francuskoj, Holandiji, Belgiji i Sloveniji, koji je večeras održan u Briselu. „Orlovi“ su u grupi B (Brisel, Antverpen) sa Belgijom, Nemačkom, Slovačkom i Španijom.

- Mislim da smo dobili ozbiljnu i zanimljivu grupu – istakao je prvi potpredsednik OSS Đula Mešter. – Belgija ima mladu i atraktivnu selekciju, Nemce pamtimo po nesrećenom porazu u polufinalu pre dve godine u Poljskoj, a ostale selekcije ne smemo da potcenimo. Šampionat je dug i verujem da ćemo se boriti za medalju.

Da je grupa teška govori podatak da su pre dve godine u Poljskoj izabranici Nikole Grbića bili treći, Nemci drugi, a Belgijanci četvrti. Prve četiri ekipe izboriće osminufinala, gde će se sastati sa selekcijama iz grupe D(Roterdam, Amsterdam) u kojoj su Holandija, svetski prvak Poljska, Češka, Estonija, Ukrajina i Crna Gora.

Ostale grupe – A (Monpelje): Francuska, Italija, Bugarska, Portugalija, Grčka, Rumunija, C (Ljubljana): Slovenija, evropski šampion Rusija, Finska, Turska, Makedonija, Belorusija.

Grupna faza igra se od 12. do 19. septembra, osminafinala od 21. i 22., četvrtfinale 23. i 24. Polufinale se igra 26. i 27, meč za bronzu 28, a finale 29. septembra u Parizu.

Naša selekcija je na evropskim prvenstvima osvojila dva zlata, jedno srebro i sedam bronzi.

grupe

 

 

Srbija pobedila Koreju, sa domaćinom za čudo

“Orlovi” porazom od Brazila umanjili šanse za prolaz u drugi krug SP

Francuska prejaka za Srbiju

Srbija ispustila pobedu protiv Rusije

Rukometaši Srbije danas putuju na SP u Nemačkoj i Danskoj/Peruničić saopštio spisak za SP

Srpkinje izgubile od Crne Gore i oprostile se od polufinala Evropskog prvenstva

Odbojkašice ispisale istoriju – Srbija je svetski prvak!

Srpske odbojkašice prvi put u istoriji u finalu svetskog prvenstva!

Odbojkašice sa prvog mesta u brobu za medalju

Odbojkašice Srbije se osvetile Japankama u borbi za polufinale SP!

 

 

 

second_buttonsecond_buttonsecond_buttonsecond_buttonsecond_buttonsecond_buttonsecond_buttonsecond_buttonsecond_buttonsecond_buttonsecond_button