glavniBanner

 

Homepage Übersetzung  

second_button 

second_button 

second_button 

second_button 

second_button 

second_button 

second_button 

second_button 

second_button 

skupstina11 srpska lista4 cg-nato5
bandic77 opozicija33 balkis dzimi novak-9999

second_button 

second_button 

second_button 

second_button 

second_button 

Milojević predstavljen: Zvezdin poziv se ne odbija/Mrkela: Nije vreme za velike priče, hoćemo da mladi igrači ostave trag u klubu

 

izvor : novosti online  foto: vn

05.06.2017.

 

milojevic

Milojević predstavljen: Zvezdin poziv se ne odbija

U fudbalu se ne treba vraćati u prošlost, već treba napraviti analizu, sagledati sve te situacije i okrenuti list - poručio je Vladan i dodao da će forsirati mlade igrače

Posle sezone koja je završena bez ijednog pehara Crvena zvezda je najavila “restart”. Prvi korak ka tome je napravljen danas kada su u klubu zvanično predstavljeni novi trener Vladan Milojević (ugovor na godinu dana) i sportski direktor Mitar Mrkela (trogodišnji ugovor).

- Milojević se preporučio radom i rezultatima i UO je juče doneo odluku da bude novi trener. Naš glavni cilj biće forisranje dece, ali i osvajanje titule naredne sezone - poručio je Zvezdan Terzić i dodao da se nada da će ugovori sa njima biti više puta produženi.

Medijima na stadionu “Rajko Mitić” se potom obratio Milojević.

- Ne volim da pričam o sebi, ali sam ponosan što sam došao ovde. Prve igračke korake sam napravio u omladinskoj školi, isto tako i trenerske gde sam sa omladincima osvojio titulu, a dosta igrače iz te generacije sada ima važne uloge u reprezentaciji i u evropskim klubovima. Sve se izdešavalo veoma brzo, ja sam u sredu imao utakmicu, ali nisam omgao da odbijem ovaj poziv. Kada vas Zvezda pozove želite da napravite i ostavite neki trag. Obećanja ne volim dadajem, ali verujem u rad i disciplinu. Lepo je pričati o svemu tome kada se dođe u klub, ali bih voleo da se o meni priča onda kada više ne budem bio u Zvezdi. Uradiću sve što je do mene da ispunimo zacrtane ciljeve - poručio je Milojević.

Nije želeo previše da priča o prethodnoj sezoni.

- Naučio sam da se u fudbalu ne treba vraćati u prošlost, već da treba napraviti analizu, sagledati sve te situacije i okrenuti list napred. Čvrsto verujem da reba gledati samo ono što se događa danas i gledati u budućnost. Uradićemo sve, svestan sam da vremena u ovom poslu nemam, ali prvo volim nešto da narpavim pa da kažem “hop”. Šansu treba davati našoj deci i to je jedan jedini način, ali morate sve do da ukomponujete i da pronađete pravi tajming za to. Nikada igrače nisam delio na stare i mlade, već samo na dobre i loše. Godište me ne zanima, svi će dobiti šansu da se dokažu i da pokažu da mogu da nose dres Zvezde. Prelazni rok je pred nama, analiziraćemo sve i videti šta je najbolje - poručio je Milojević.

Mrkela: Nije vreme za velike priče, hoćemo da mladi igrači ostave trag u klubu

mrkela

Zajedno sa Vladanom Milojevićem Crvena zvezda je predstavila i novog sportskog direktora Mitra Mrkelu sa kojim je potpisala trogodišnji ugovor.

- Ovo je moj treći dolazak u klub koji volim. Sedam godina sam ovde proveo kao fudbaler, tri kao direktor omladinske škole i svestan sam i dobro znam šta je mentalitet Zvezde i šta su ciljevi i obaveze. Poznato mi je šta su ograničavajući faktori, ali sada nije vreme za velike priče i obećanja, već za veliki rad. Nikada nisam voleo da obećavam velike stvari, ali ćete po nekim mojim budućim koracima prepoznati da Zvezda kreće u boljem pravcu - rekao je Mrkela.

On u klub dolazi iz Fudbalskog saveza Srbije.

- Dolazim iz FSS, tamo sam proveo sedam godina i ostvario neke neverovatne rezultate i odlazim uzdignutog čela i lepo ispraćen. Ni sa kim nisam u lošim odnosima i nisam imao ružne reči, već naprotiv. Hvala svima, Karadžiću koji me doveo, Lakoviću, Miloševiću i sadašnjim rukovodstvu na čelu sa Kokezom i Bunjevčevićem.

Kao ni novi trener, tako ni Mitar nije hteo previše da priča o nedavno završenoj sezoni.

- Sezona je bila takva kakva je bila, ni prva ni poslednja bez trofeja. Pretprošle godine je Zvezda bila šampion, ove je dugo bila prva, desilo se šta se desilo, sada smo ovde da neke stvari učinimo bolje. Imamo neke kratkoročne ciljeve koje moramo što pre da uradimo. U proteklih nekoliko dana smo izvršili analizu postojećeg igračkog kadra, razgovarali o pojačanjima i to će biti naš prioritetni zadatak u prvih mesec-dva dok traje prelazni rok. Kasnije ćemo pričati o dugoročnim ciljevima.

Plan kluba je jasan - promocija mladih igrača.

- Forisranje mladih igrača u prvi tim je neminovnost. U razgovoru sa Terzićem će jedan od prioriteta biti “guranje” mladih. Imamo dosta talentovanih momaka koji predstavljaju budućnost kluba. Dolazi veoma talentovano 1999. godište, nekoliko njih iz 1998. godišta su već priključeni i verujem da će kroz rad dodatno napredovati i konkurisati za mesto u timu. Veliki problem u proteklom periodu je bio odlazak najboljih mladih igrača praktično bez profesionalnog ugovora. Ti igrači iz godišta 1995 i 1996 bi sada trebalo da nose igru kluba, ali nažalost nisu tu. Učinićemo sve da ove mlade igrače koji sada dolaze izvedemo na pravi put, da ostanu što je moguće duže i da bar ostave neki trag u klubu - zaključio je Mrkela.

novosti.rs

 

 

LŠ: Poznati potencijalni rivali Partizana

Đukić se vraća na klupu Partizana!

Muslin okupio "orlove": Nadam se pobedi protiv Velsa

FSRZS: Sramni napadi Zvezdana Terzića posle kraha na terenu/Tončev: Terzić da prihvati odgovornost za neuspehe i prestane da napada/ Terzić: Otet nam i Kup, krećemo akciju smenjivanja Kokeze

Partizan osvojio "duplu krunu"/Nikolić: Trebalo je ubedljivije da pobedimo; Đurovski: Bili smo bolji

Derbi u finalu Kupa zatvara jednu neverovatnu sezonu

Partizan, Zvezda, Voša... Kako do evropske jeseni?

Partizan novi šampion Srbije u fudbalu

Muslin objavio spisak za Vels, Prijović debituje

Umro Todor Veselinović

Srbija u nedelju dobija šampiona u fudbalu

Pola grada slavilo plasman Mladosti u Evropu

Partizan: Vučić čovek sporta, prijatelji se u nevolji poznaju

Partizan ne priznaje kazne Disciplinske komisije

KAZNA DISCIPLINSKE KOMISIJE FSS: Partizan do kraja sezone bez publike!

Terzić: Lopovi su nam oteli titulu, ponudiću ostavku

Đurovski trener Zvezde do kraja sezone!

Stanković: Predsednik UEFA je protiv ideje o ligi ex-Ju klubova

Početak gradnje Nacionalnog stadiona krajem ove ili početkom 2018. godine

FSS: Evro licence Zvezdi, Partizanu, Čukaričkom, ali ne i Vojvodini

Leonardo junak derbija, "večiti“ izjednačeni na vrhu/Nikolić se raduje, Božović nije raspoložen

Rad zahteva smene u Fudbalskom savezu Srbije

Čeferin: Infrastruktura najveći problem srpskog fudbala, razgovaraćemo o regionalnim ligama

CAS POTVRDIO PORAVNANjE PARTIZANA I UEFA: Crno-beli idu u Evropu

Srbija ima sve u svojim rukama

 

 

 

kontakt

uslovi koriscenja

naslovna

servis