glavniBanner
Banner468x60-naslovna-drugi Banner468x60-naslovna-drugi Banner468x60-naslovna-drugi Banner468x60-naslovna-drugi Banner468x60-naslovna-drugi Banner468x60-naslovna-drugi Banner468x60-naslovna-drugi Banner468x60-naslovna-drugi Banner468x60-naslovna-drugi

 

Homepage Übersetzung  

isil mmf5 skupstina rs 4
zastava eu drina debata1 portal filip0 stimac6

Second Second Second Second Second Second Second Second Second

Todorić uhapšen u Londonu

izvor:  agencije            foto:                                                                                 07.11.2017

todoric

Ivica Torodić uhićen je jutros u Londonu, objavilo je Ministarstvo unutarnjih poslova Hrvatske na svojoj službenoj stranici.

Hrvatska policija zaprimila je obavijest da je u 9:04 po lokalnom vremenu Ivica Todorić pozvan u Charring Cross policijskoj stanici u Londonu gdje je i uhićen po europskom uhidbenom nalogu.

Istraga protiv Ivice Todorića, njegovih sinova Ivana i Ante, i 12-oro Agrokorovih menadžera te revizora pokrenuta je sredinom prošlog mjeseca zbog nezakonitog pribavljanja milijardu i 142 milijuna kuna pri čemu je istražni zatvor određen samo za Ivicu Todorića.

Za Todorićem je bio izdan europski uhidbeni nalog.

Šest mjeseci nakon izbijanja afere „Agrokor“, policija je u oktobru uhapsila bivše prve ljude koncerna. Stavlja im se na teret da su prihvaćali lažne financijske izvještaje i na taj način obmanjivali poslovne partnere, čime su Ivici Todoriću pribavljali protupravnu imovinsku korist.

Vlasnik Agrokora Ivica Todorić nije bio u Hravatskoj, pretpostavljalo se da je u Londonu, a oglašavao se putem medija te poručio da će se vratiti u Hrvatsku kada prikupi dokaze za odbranu.

 

 

Pljušte optužbe zbog 'Agrokora'

Todorić: Vratiću se u Hrvtasku čim prikupim dokaze/Raspisana međunarodna poternica za Ivicom Todorićem

Nobilo : Sudski postupak za Agrokor će trajati 20 godina

Tužilaštvo zatražilo pritvor za sve osumnjičene u slučaju Agrokor, Todorići i dalje u inostranstvu

Stižu nove izbjeglice, loši uvjeti za integraciju

FAZ: Hrvatska je svađalica u komšiluku

Dragan Vasiljković osuđen na 15 godina zatvora

Hrvatska i Slovenija: Ukopavanje ili obnova dijaloga?

Hrvatska zabranjuje "Za dom spremni"?

Kitarović: Izmeštanjem HOS-ove ploče iz Jasenovca niko nije zadovoljan/ Vučić u Hrvatskoj do kraja godine

 

 

 

second_buttonsecond_buttonsecond_buttonsecond_buttonsecond_buttonsecond_buttonsecond_buttonsecond_buttonsecond_buttonsecond_buttonsecond_button